Om mig

Lidt om mig selv

Jeg bor i Frederiksværk, Nordsjælland med min barndoms kæreste og vores datter fra 2013 og søn fra 2019.
Vi bor tæt på naturen, stand, by, skov og marker, det hele er inden for en radius af 5 km.

Jeg har tegnet/malet og taget mange billeder så længe jeg kan huske. Altid et kamera i tasken (well, ikke svært i dag med smartphones) men jeg kan godt huske hvor tungt mit første digitalkamera var :o)

Min kæreste og jeg er ikke uddannede håndværkere, men er to kreative og meget nysgerrige personer med hænderne godt skruet på. Vi elsker at planlægge nye byggeprojekter, skitsere dem, sætte dem til livs og ikke mindst at nyde resultatet af vores indsats bagefter.

Lidt om bloggen

Her kan du følge med i mit byggeprojekt som er en tilbygning på 50m2 til vores sommerhus. Jeg vil lave billede serier, videoer, lister med do’s and dont’s og andre gode fif.

Vi søgte selv rigtig meget på nettet inden vi gik i gang. vi så videoer som andre havde lagt op og andre bloggere som havde ført dagbog over byggerier.

Men vi syntes alligevel at vi har noget at tilbyde som ikke allerede ligger her ude i det virtuelle univers.

Du kan også følge mine små kreative projekter, der vil være masser af DIY tutorials, billeder og fullow-ups på igangværende projekter. Nedenfor kan du læse mere om hvilke emner jeg skriver om.

Copyright på ESICraft.dk
Alle billeder og tekst er fotograferet og skrevet af mig. Respekter derfor venligst ophavsretten og brug ikke min tekst eller billeder uden aftale først.
Lav meget gerne et link her til min blog eller del indholdet via dele-knapperne.

Det kreative gen

Jeg laver papirklip, invitationer, lykønsknings kort og seneste skud på stammen er quilling, som jeg kun lige har stiftet bekendtskab.
Jeg syntes selv at jeg er ret god til Adobe Photoshop, InDesign og Dreamweaver, jeg har taget enkeltfag på Mediehøjskolen i Kbh. For at kunne blive bedre til at redigere billeder, lave hjemmesider og layouts.

Det bliver mest til gaver og den slags, kun nogle få gange har jeg lavet noget på bestilling. Det er som om mit workflow bare er bedre, når jeg ved at det skal være en gave til andre.

Imens jeg var på barsel kastede jeg mig over hækling, nærmest en kliché, men det er faktisk rigtig fedt selv at kunne lave babylegetøj, kurve og tøj til den lille og til andre som sætter pris på det. Min mor har altid været en haj til at strikke og jeg fornemmer en stor begejstring hos hende over at vi har en fælles hobby nu. Det er også enormt skønt at få en hjælpende hånd IRL engang imellem, selv om der er rigtig mange fede YouTube videoer derude.