Hæklet C2C tiger

Hæklet c2c tiger

Mit hækle projekt denne uge, c2c opskrift fra One Dog Woof. Tænker at det skal blive en vaskeklud til min datter på 3 år. Chiwei som er blogger på One Dog Woof har lavet mange figurer som er sat sammen til et tæppe. Bloggen er på engelsk, den er virkelig god. Hun har også en fin introduktion til c2c ( corner to corner) trin for trin med gode billeder og flere guidede videoer også her.

c2c hæklet
c2c hæklet

Jeg har hæklet med:
luftmasker
kædemasker
dobbelt stangmasker
fastmasker
en 3,5 mm nål
Bommuldsgarn

Det er lidt forskelligt om man hækler 2 eller 3 luftmasker, hvis der bliver for store huller i mønstret vil jeg anbefale 2. Men denne har jeg lave med 3 luftmasker.

Den færdige klud måler 30×30 cm.

Her kan du se alle figurerne på One Dog Woof’s blog. Hun har lagt diagrammer op på dem alle, hun vil gerne se andres resultater, så man kan evt tagge hende på Instagram på #1dogwoof.

Husk at du kan følge min blog her.

c2c hækle diagram og garnholder
c2c hækle diagram og garnholder

Endelig fandt jeg et godt formål til min grydelågsholder fra Ikea.
Der er mange farveskift  i denne opskrift, så der er bedst at lave små garnnøgler (bobbins)som man kan samle op, i stedet for at bryde garnet hele tiden, det vil give uendeligt mange ender der skal hæftes. Nogle bruger tøjklemmer, papstykker eller som jeg et stativ til at holde styr på garnet.

Hæklet kant
Hæklet kant

Som afslutning har jeg hæklet en kant med fastmasker, 3 masker i hver c2c rubrik, som Chiwei også beskriver i sine videoer. Her viser hun også en fin hæfte metode og mange gode tips.

Håber at du har fået lyst til at prøve c2c hækling, der er uendeligt mange muligheder. Du kan evt se hvor jeg finder mine inspirationskilder på Pinterest. 

God lyst, hilsen Elise.

Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar