Hæklet elefant rangle

Hæklet elefant rangle

Jeg faldt for nylig over denne super søde elefant rangle hækleopskrift på ravelry.com via Pinterest.

>> Jeg har siden oplægget fundet opskriften gratis hos Troldeungen.dk, så giv endelig hendes blog et visit.

Linket til opskriften finder du her , opskriften er på engelsk og koster ca. 35 kr. Betaling sker via PayPal og fungerede upåklageligt da jeg købte opskriften.
Der er mange rigtig fine billeder og beskrivelser med.

Man skal oprette et login til Raverly for at se deres forskellige hækle / strikke opskrifter, der findes både gratis opskrifter og dem man skal købe.

Opskriften kræver at man har nogle sikkerhedsøjne eller selv kan sy øjne. Samt en bjælde eller en rasleboks. Jeg brugte selv sidstnævnte som jeg købte hos Selfmade tidligere (Stof & Stil), samt noget vatfyld.

Hæklet elefant rangle
Hæklet elefant rangle

Det kræver naturligvis lidt øvelse at læse de enkelske opskrifter, men jeg syntes faktisk at det bliver nemt efter kort tid. Ellers er her en super god oversættelses oversigt her hos Krea Koustrup.
Vær altid meget opmærksom på om en opskrift er på engelsk eller amerikansk. Især omkring DC kan ske misforståelser, da det på engelsk oversættes til fastmasker og på amerikansk oversættes til stangmasker.

Jeg vil mene at denne opskrift er for let øvede. Da der både er indtag og hækling i bagerste maskeled. Det tog mig lidt tid da jeg lærte at hækle at kende maskerne og se hvad der var hvad. Men YouTube er altid en stor hjælp :o) også for mig.

Et super hyggeligt projekt og dejlig gave til en skøn lille bebs :o)

Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar