Materialeliste til fundament

Nu skal der købes ind til fundament til sommerhuset.

Efter at have indhentet diverse tilbud hos forskellige byggemarkeder, både online og hos de lokale, har vi valgt at bruge vores lokale trælast, Halsnæs Trælast som leverandør til byggeprojektet. Undervejs i projektet blev de dog opkøbt af Bygma.

Nu er materialerne bestilt og i mens vi venter på dem går vi i gang med gravearbejdet. Her er en liste over de materialer vi skal bruge til at opbygge fundamentet

Materialeliste til fundament :

 

>>>Læs også om opstartsprocessen med tegninger og byggetilladelse her

Lecablokke til fundament

 

 

 

 

 

 

>>>Læs mere om udgravningen her.

 

8 tanker om “Materialeliste til fundament

 1. Davs

  Jeg sidder selv i processen med et meget lign byggeri. Jeg har regnet op og ned på det, men ville meget gerne høre hvad Jeres byggeri alt inkl. også en pris på kun fundament.
  Jeg skal dog bygge uden gulvvarme.

  mvh
  Mikael

  ps: Hvis økonomien er tystys respekteres det selvfølgelig.

  1. Hej Mikael,

   Fedt at du læser med på bloggen!

   Vi er næsten færdige med det udvendige nu (mangler lidt billeder af byggeriet om tag og beklædning, kommer snart) og indtil nu har vi brugt ca. 100.000kr, gulvvarmen udgår her kun det beløb vi har betalt for gulvvarmeslangerne.

   Og vi påregner yderligere 60-70.000 kr for resten uden varmekilden, som bliver en luft-til-vand varmepumpe. Heraf ca 20-30.000kr til vinduer og døre.
   Fundamentet har stået os i ca 50.000kr. Det er helt klart et dyrere projekt end vi havde forventet, men vi har tid nok til at bygge og sparer penge sammen undervejs.

   Vi har forhandlet alle priser med vores lokale trælast, de kan ofte være med på netpriserne, hvis bare man spørger dem pænt. Det er trods alt bedre at støtte de lokale, syntes jeg.
   Samt at de her hos os leverer fragtfrit til døren.

   Rigtig god fornøjelse med dit byggeri, håber at høre fra dig hvis du har flere spørgsmål.

   Glædelig jul

   Elise

  1. Hej Niels.

   Tak fordi du læser med. Ja det var netop det vi selv søgte inden vi gik i gang med vores projekt, men vi havde svært ved at finde det. Så det vil vi gerne give videre.

   Glædelig jul

   Hilsen Elise og familien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *