Tegninger

3-2-1 … start! Nu begynder vores byggeprojekt.

Tilbygning på 50 m2 af sommerhus.

Min kæreste og jeg har et skønt lille sommerhus på 55m2, men pladsen er trang nu hvor vi har en datter på 1,5 år der ejer alt for meget legetøj allerede og deler soveværelse med os.
Så derfor begynder vi nu vores rejse ud i et fælles byggeprojekt, vi har lavet andre små projekter før så som nyt tag og den slags, så jeg er ikke så skræmt ved tanken,… men nu er det alligevel et ret stort projekt vi kaster os ud i.

Vi har haft tegningerne liggende et års tid, men nu har vi endelig finanserne til at kunne gå i gang, dog har vi ikke penge nok til hele byggeriet endnu, så vi må spare lidt op hen ad vejen. Det er bestemt ikke den optimale situation, men det er nu engang vores muligheder lige pt. med helt forskruede banker der ikke vil låne penge ud.

Plantegninger af tilbygningen

Til at starte hele projektet med, havde vi selv siddet og tegnet på Ipad’en og fået nogle gode ideer til hvordan vi bedst muligt kunne udnytte de ekstra 50m2 vi ville bygge. Derefter kontaktede vi en god ven som også er ingeniør der så lavede tegningerne super professionelt og gav os nogle gode råd med på vejen, vi justerede lidt frem og tilbage for så at få det endelige resultat tilsendt. Lige klar til at sende til kommunen.

Det er klart at man sagtens selv kan lave tegningerne og stadig få godkendt dem, men vi følte os bare meget mere sikre ved at betale for dem. Og jeg er helt sikker på at de penge er givet godt ud. Det gjorde i hvert fald at vi fik godkendt byggetilladelsen på kun 10 dage og at vi ikke skulle betale for så mange timer hos kommunens folk.

Vi lavede selv vores ansøgning om byggetilladelse på www.bygogmiljoe.dk, der logger man ind med Nem Id og følger en fin guide trin for trin.

>>>Læs mere om hvilke materialer vi køber ind til at støbe fundamentet her.

4 Kommentarer

Tilføj en kommentar